Névjegykártya készítés

A névjegykártya készítésének nincsenek kőbe vésett szabályai, azonban van néhány szempont, amit mindig érdemes figyelembe venni:

Alábbiakban találja árlistánkat a leggyakrabban kért névjegykártya típusokról, egyedi megrendelés esetén kérje ajánlatunkat!

Névjegykártya készítés 300gr-os műnyomó kartonra

1 szín (fekete)
nyomat
1 oldalon nyomtatva 2 oldalon nyomtatva
100db 13 Ft + áfa/db 20 Ft + áfa/db
200db 11 Ft + áfa/db 17 Ft + áfa/db
300db 10 Ft + áfa/db 15 Ft + áfa/db
500db 9 Ft + áfa/db 14 Ft + áfa/db
Color nyomat 1 oldalon nyomtatva 2 oldalon nyomtatva
100db 21 Ft + áfa/db 30 Ft + áfa/db
200db 18 Ft + áfa/db 22 Ft + áfa/db
300db 15 Ft + áfa/db 18 Ft + áfa/db
500db 12 Ft + áfa/db 16 Ft + áfa/db

Névjegykártya készítés előtt

Egyedi névjegykártyákHa eldöntötte, hogy névjegyet készíttet, először is meg kell határozni a kívánt méretet. A technológia nem szab gátat a lehetőségeknek, így rengeteg méret és forma létezik a névjegykártya készítés világában, de nem árt tudni, hogy vannak nemzetközi szabványméretek, amik általában az adott ország és üzleti kultúra alapján alakultak ki. Magyarországon a 90x50 mm méret a szabványos a névjegykártya készítésben, ehhez méretezve készülnek a névjegykártya tartók is általában.

Névjegykártya készítés ingyenes tervezéssel

Ha nincs kész terve, csak vázlatos elképzelése, nyugodtan ránk bízhatja a tervezést is! Amennyiben nálunk rendeli meg a névjegykártya készítést, a grafikai tervezés díjmentes. Ossza meg velünk elképzeléseit, és mi elkészítjük a névjegykártyát, amit megálmodott. Akkor sem kell kétségbeesnie, ha rövid időn belül van szüksége névjegyre egy közelgő megbeszélés, konferencia vagy üzleti út miatt. A névjegykártya készítés csupán 1-2 napot igényel, ezt követően Ön máris átveheti új kártyáját Budapest belvárosában található üzletünkben.

A névjegykártya felosztása

Névjegykártya felosztásMa már sokkal nagyobb szabadságot engedhetünk meg magunknak a névjegykártya készítés során, de nem árt tisztában lenni azzal, hogy mely adatainknak hová kell kerülnie a kártyánkon. Az alábbiakban olvasható javaslatok az elterjedtebb, fekvő tájolású névjegykártyákra vonatkoznak.

Nevünk központi szerepet játszik, mindig kitüntetett helyen jelenítsük meg. A klasszikus kártyákon általában középre kerül, nagy, jól olvasható betűkkel. Ez alatt a beosztást szokás feltüntetni. Az elérhetőségek esetében is léteznek bevett szokások. A telefonszám és a levelezési, illetve e-mailcím a jobb alsó sarokban szokott helyet kapni. Ha esetleg több telefonszámot ad meg, jelezze, hogy melyik a céges, illetve a magánszáma!

A magán- és a céges névjegykártya ma már szinte eggyé vált. Ezért szót kell ejtenünk a cég logójának elhelyezéséről is. A vállalat nevét és emblémáját a bal felső sarokba szokás tenni. Fontos, hogy a logó megfelelő méretben kerüljön a névjegykártyára. Ha túl nagy, elvonhatja a figyelmet a névről, ha túl kicsi, kisilabizálhatatlan lesz.

A fentiek természetesen csak tanácsok. Bátran eltérhet az ajánlott elrendezéstől, de mindig figyeljen arra, hogy a névjegykártya egyértelmű legyen, és megfelelő mértékű hangsúly jusson a fontosabb adatokra! Bármilyen ötletet megvalósíthatunk, grafikus kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a névjegykártya készítés előtti tervezésben is.

A névjegykártya átadása

A névjegykártya készítés csupán az első lépés. Annak érdekében, hogy elérje célját, és ügyfelei megjegyezzék Önt, később pedig megkeressék, fontos, hogy megfelelő módon adja át névjegyét. Illik betartani az udvariasság szabályait, de a névjegy átnyújtása nemcsak üres formaság, hanem akár egy gyümölcsöző együttműködés első lépése is lehet.

Névjegykártya sokszorosításFontos, hogy mindig tartson magánál néhány darabot saját névjegykártyájából. Az üzleti találkozók, megbeszélések alkalmával elengedhetetlen a megléte, de sosem tudhatja, hogy mikor adódik olyan lehetőség, amelyből a későbbiek során profitálhat. Szabadidejében is találkozhat potenciális üzletfelekkel, kár lenne elszalasztania egy esélyt csak azért, mert nincs Önnél névjegy.

Ha előre megbeszélt üzleti találkozón vesznek részt, a felek már a bemutatkozáskor átadják egymásnak névjegykártyáikat. A bemutatkozást az alacsonyabb rangú fél kezdi, ő nyújtja át először kártyáját, majd ezt a másik fél is viszonozza. Illik átolvasni a kártyát, mielőtt eltesszük. Amennyiben beszélgetés közben merül fel olyan probléma, amelyben segítséget tud nyújtani, ne habozzon átadni kártyáját, hiszen ezért készíttette el.

A névjegykártya készítés során nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy egy Önt hitelesen bemutató, megnyerő kártyája legyen. Amennyiben szeretne jó képet festeni magáról, soha ne adjon át piszkos vagy gyűrött névjegyet! Számtalan praktikus és mutatós tartó érhető el, amelyek alig foglalnak helyet, sőt akár a tárcájában is elférnek. Érdemes ilyenben tárolnia névjegykártyáit.

Digi-Print Nyomda Budapest
Névjegykártya készítés rövid határidővel