Névjegykártya készítés

A névjegykártya készítésnek nincsenek kőbe vésett szabályai, mégis van néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni.

Egyedi megrendelés esetén kérje ajánlatunkat!

Névjegykártya készítés 300gr-os műnyomó kartonra

1 szín (fekete)
nyomat
1 oldalon nyomtatva 2 oldalon nyomtatva
100db 13 Ft + áfa/db 20 Ft + áfa/db
200db 11 Ft + áfa/db 17 Ft + áfa/db
300db 10 Ft + áfa/db 15 Ft + áfa/db
500db 9 Ft + áfa/db 14 Ft + áfa/db
Color nyomat 1 oldalon nyomtatva 2 oldalon nyomtatva
100db 21 Ft + áfa/db 30 Ft + áfa/db
200db 18 Ft + áfa/db 22 Ft + áfa/db
300db 15 Ft + áfa/db 18 Ft + áfa/db
500db 12 Ft + áfa/db 16 Ft + áfa/db

 

Névjegykártya készítés előtt

Egyedi névjegykártyákHa eldöntötte, hogy névjegyet készíttet, először meg kell határoznia a kívánt méretet. A technológia nem szab gátat a lehetőségeknek - számos méret és forma létezik. Nem árt tudni, hogy vannak nemzetközi szabványméretek, amiket általában az adott ország és üzleti kultúra alakít. Itthon a 90x50 mm-es a sztenderd méret, ehhez igazítva készülnek a névjegykártya tartók is.

 

Névjegykártya készítés ingyenes tervezéssel

Ha nincs kész terve, csak vázlatos elképzelése, nyugodtan ránk bízhatja a kivitelezést. Amennyiben nálunk rendeli meg a névjegykártyáját, a grafikai tervezés díjmentes lesz. Ossza meg velünk elképzeléseit, és elkészítjük a névjegykártyát, amit megálmodott!

A névjegykártya tervezéssel kapcsolatos információk itt találhatók.
A névjegykártya készítés menetéről bővebben itt olvashat.

 

A névjegykártya felosztása

Névjegykártya felosztásMa már sokkal nagyobb szabadságot engedhetünk meg magunknak a névjegykártya készítés során, de nem árt tisztában lenni azzal, hogy adatainknak hová kell kerülnie a kártyánkon. Az alábbiakban olvasható javaslatok az elterjedtebb, fekvő tájolású névjegykártyákra vonatkoznak.

Nevünk központi szerepet játszik, mindig kitüntetett helyen jelenítsük meg. A klasszikus kártyákon általában középre kerül, nagy, jól olvasható betűkkel. Ezt követi a beosztás. Az elérhetőségeknél több eset lehetséges. A telefonszám és a levelezési, illetve e-mail cím a jobb alsó sarokban kap helyet.

A magán- és a céges névjegykártya ma már eggyé vált. Ezért szót kell ejtenünk a cég logójának elhelyezéséről is. A vállalat nevét és emblémáját a bal felső sarokba szokás tenni. Fontos, hogy a logó megfelelő méretben kerüljön a névjegykártyára. Ha túl nagy, elvonhatja a figyelmet a névről, ha túl kicsi, akkor pedig kisilabizálhatatlan lesz.

Ezek csak tanácsok, bátran eltérhet az ajánlott elrendezéstől.

Tudja meg, hogy milyen névjegykártya árakkal dolgozunk!

 

A névjegykártya átadása

A névjegykártya készítés csupán az első lépés. Annak érdekében, hogy elérje célját, és ügyfelei megjegyezzék Önt, később pedig megkeressék, fontos, hogy megfelelő módon adja át névjegyét. Illik betartani az udvariasság szabályait, mert a névjegy átnyújtása akár egy gyümölcsöző együttműködés első lépése lehet.

Névjegykártya sokszorosításMindig tartson magánál néhány darabot saját névjegykártyájából. Az üzleti találkozók alkalmával elengedhetetlen a megléte, mert sosem tudhatja, hogy mikor adódik olyan lehetőség, amiből később profitálhat. Ha előre megbeszélt üzleti találkozón vesznek részt, a felek már a bemutatkozáskor átadják egymásnak névjegykártyáikat. Illik átolvasni a kártyát, mielőtt eltesszük.

Fessen magáról jó képet, és soha ne adjon át piszkos vagy gyűrött névjegyet! Számtalan praktikus és mutatós tartó kapható, ami alig foglal helyet, sőt akár a tárcájában is elfér.

Névjegykártya etikettel kapcsolatos információk.

 

Digi-Print Nyomda Budapest
Névjegykártya készítés rövid határidővel