Referenciák

Névjegykártya készítés

A féltő gondoskodással gyártott kézműves cukorkák nem tartalmaznak cukrot, laktózt vagy glutént, így bárki fogyaszthatja őket. Ez a gondosság lebegett a szemünk előtt, mikor a cukorkák csomagolását gyártottuk.

Katalógus kivitelezés felsőfokon

Egy kiváló kávéház részére készítettük a fentebbi étlapot. Mindig öröm számunkra, ha magas elvárásokkal bíró ügyfeleknek dolgozhatunk, akik tényleg csak a nyomda legmagasabb színvonalú szolgáltatásaival érik be. Ilyenkor a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból.

Papír címke nyomtatás

A papírcímkéket főként a ruházati termékek gyártói használják. Legyen szó nagyobb divatmárkákról vagy designer darabokat készítő művészekről, örülünk, hogy a magunk módján mi is hozzájárulhattunk a fenti márkák sikeréhez.

Digi-Print Nyomda termékek

Ahogyan az a fentebbi kollekcióból is látszik, a legkülönfélébb megrendelők a legkülönfélébb kérésekkel fordulnak hozzánk. Ezek teljesítése eltérő szakmai fogásokat kíván, azonban a tökéletességre való törekvés minden munkánkat áthatja.

A budapesti nyomdában készített katalógus

A kerékpározás térnyerésével a gardróbokban is elterjedtek a biciklis kiegészítők. A fentebbi címke egy kis példányszámmal dolgozó, de annál magasabb minőséget képviselő márka számára készült. Nemcsak a minta, hanem a forma és az anyagválasztás is összhangban áll a gyártó üzenetével.

Designos szórólapok

Egy nyomda rengeteg különböző megrendelést kap. A jó nyomdát az különbözteti meg a rossztól, hogy minden téren képes megfelelni az ügyfelek igényeinek. Mi is mindent megteszünk ennek érdekében, függetlenül attól, hogy éppen esküvői meghívót vagy ruhacímkét kértek tőlünk.