Termékek

Két leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásunk a szórólap és névjegykártya készítés, de természetesen egyéb nyomdai szolgáltatásokat is biztosítunk Ügyfeleink számára. Termékeink készülhetnek fekete-fehér és színes nyomtatással, a mennyiség tekintetében pedig az egészen kis példányszámtól a sokezresig vállalunk rövid határidővel történő kivitelezést.

Névjegykártya készítés

Névjegykártya készítésA névjegykártya az üzleti életben ma már alapvető, mondhatni nélkülözhetetlen eszköznek számít. Azonban egyáltalán nem mindegy, milyen is az a névjegy a tartalom és a minőség szempontjából... Egy magára valamit is adó szakember számára elengedhetetlen egy minőségi, profizmusról árulkodó névjegy. Csak gondoljon bele, mennyivel elegánsabb előhúzni és átadni egy névjegyet, mint egy cetlire felfirkantani az elérhetőségét vagy rosszabb esetben lediktálni azt. Nemcsak az elkészítésben leszünk segítségére, bízza profikra a tervezést is! Már 1-2 nap alatt megkaphatja új névjegykártyáját.
Névjegykártya készítés szolgáltatásunk, áraink >
További hasznos információk: névjegykártya készítés, tervezés, etikett

Szórólap

A szórólap a mai napig az egyik legkedveltebb reklámeszköz a vállalkozások számára, hiszen alacsony áron nagy tömegekhez lehet vele eljuttatni az információt. Terjesztése könnyen megoldható, és rengeteg információt hordozhat. Természetesen a megjelenés – mint minden reklámanyag esetében – a szórólapnál is fontos. Az igényes grafika, a minőségi alapanyag, valamint a színvonalas nyomtatás a siker alapkövetelménye. Budapesti digitális nyomdánkban gyakorlatilag bármilyen papírra vállalunk szórólap készítést, igény esetén természetesen meg is tervezzük a kívánt kreatívot.
Szórólap készítési áraink >

Katalógus

Egy igényesebb kivitelű, hosszabbtávra szóló katalógus segítségével impozáns módon mutathatók be a termékek és szolgáltatások, legyen szó akár luxuscikkekről vagy lakberendezési, építőipari jellegű termékekről, stb. A katalógus nemcsak a kínálatról árulkodik, hanem a céget is pozícionálja. Még exkluzívabb megjelenést kölcsönözhet katalógusának, ha vastagabb, prémiumpapírt választ alapjául. Higgye el, a befektetés bőven meg fog térülni!
Katalógus készítésről bővebben >

Öntapadók/matrica

Az egyik legpraktikusabb és legjobban variálható reklámhordozó az öntapadós jellegű marketing anyag, vagy egyszerűbb nevén: matrica. Az egészen kis méretű matricák ideálisak csomagok lezárásához, nagyobb méretekben pedig akár dekorációs burkolásra is használhatjuk, pl. egyedi reklámtárgyak felületén. A matricák számtalan lehetőséget rejtenek magukban, amelyekkel még különlegesebbé teheti termékeit. Nemcsak szöveget, hanem vizuális elemeket is feltüntethet rajtuk, akár cége logója is felkerülhet az öntapadós matricákra. Fordítsa saját hasznára őket, és valósítsa meg legkreatívabb ötleteit!
Öntapadó /matrica készítésről bővebben >

Papír címke

A papír címkék rendkívül sokféle területen felhasználhatók a különböző termékekhez: információnyújtásra, árazáshoz, de akár reklámcélra is. Egyedi papírcímkével feldobhatja termékeit, különösen kézműves termékekhez ajánljuk, de bármihez elkészíthetjük az Ön által megálmodott címkét.
Papír címke gyártás >

Egyéb termékeink