Rólunk

Mit tudunk?

Xerox márkájú többfunkciós digitális nyomtatóparkunknak köszönhetően termékskálánk széles palettán mozog. Legnépszerűbb szolgáltatásunk a névjegykártya és szórólap készítés, melyhez igény szerint grafikai tervezést is vállalunk, ami díjtalan abban az esetben, ha a hozzátartozó termék is nálunk kerül megrendelésre. Rugalmas átfutási időnknek köszönhetően akár 1-2 napon belül már át is veheti a kész terméket. Budapest belvárosában található üzletünkben.

Milyen alapanyagokkal dolgozunk?

Az alapanyag választásnál fontos szempont a rákerülő grafika tulajdonsága (pl. fedettség, színárnyalat) illetve hogy milyen egyedi igényei vannak a megrendelőnek (hajtás, tűzés, fényes vagy matt papír). A legszebb színnyomat elérésehez a műnyomó vagy ofszet papírt szoktuk ajánlani, mivel a festék tapadása ezeken a felületeken a legoptimálisabb. Egyedi igény esetén is próbálunk megrendelőink segítségére lenni, gyakori kérés a kreatív kartonra történő nyomtatás lehetősége, ezt többnyire Rives Tradition (csíkozottan texturált), Curious (gyöngyházfényű) vagy natúrhatású (akár környezetbarát is!) kartonra tudjuk vállalni, a megrendelés leadása előtt próbanyomtatásra is van lehetőség.

Miért válasszon minket?

Sokéves szakmai tapasztalatunk, kedvező áraink, gyors gyártásunk és rendszeresen visszatérő elégedett vásárlóink is mind mellettünk szólnak.