Névjegykártya árak, teljesítési határidők

Ahány ember, annyiféle elképzelés létezik a névjegykártyákra vonatkozóan. Mindannyian mást szeretnénk megmutatni ezek által: a ránk vonatkozó legfontosabb információkat, cégünk és/vagy vállalkozásunk egyediségét, illetve annak legfontosabb ismérveit, és természetesen személyiségünk rejtett jegyeit, a stílusunkat is. A névjegykártya készítés ára leginkább ezektől az elképzelésektől függ - hogy milyen méretekben, kinézetben és darabszámban gondolkodunk. De a pontosság kedvéért lássuk, mégis hogyan alakulhatnak a költségek, ha névjegykártya készítésre adjuk a fejünket!

Miktől függ a névjegykártyák ára?

Ha például 300 grammos műnyomó kartonra kívánunk nyomtatni fekete színnel, akár 13 Ft+áfáért is elkészülhet 1-1 névjegykártya. Amennyiben viszont színes nyomatban gondolkozunk, úgy ez a költség megemelkedhet, és a 30 Ft+áfát is elérheti minimum 100 db kártya rendelése esetén. Ennek részleteiről mindenképpen érdeklődjön elérhetőségeinken kollégáinktól!

Teljesítés pontosan és időben

Legyen szó bármilyen névjegykártyáról, a tervezésre mindig elegendő időt szükséges szánni. Amennyiben konkrét elképzelésekkel érkezik hozzánk, úgy a termékek nyomtatása két-három munkanap alatt végbemehet. A printelés idejét nem befolyásolja a névjegykártyák formája, alapanyaga vagy mennyisége.

Ha grafikai tervezés szolgáltatásunkat is igénybe veszi, a gyártási idő nem változik, azonban a teljes folyamat hosszabbra nyúlhat. Nincs olyan ismerőse, akire rá merné bízni új névjegykártyájának tervezését? Nem akar súlyos pénzeket fizetni egy grafikusnak? A mi szakértelmünkben, pontosságukban és gyorsaságunkban megbízhat. Felkészült kollégáink minden elképzelését megvalósítják, és kérés szerint javaslatokat is tesznek annak érdekében, hogy új névjegykártyája olyan lehessen, ami megfelel minden igényének.

A grafikai tervezés kizárólag akkor díjmentes a Digi-Printnél, ha a névjegykártyák nyomtatásával is minket bíz meg. Ha a nyomtatást nem vállalkozásunknál szándékozik intézni, a tervezést csak ellenérték fejében tudjuk elvégezni.

Névjegykártya készítés szolgáltatás

Sürgősen szüksége lenne pár darab névjegykártyára? Ráér akár 3 hónap múlva is a nyomtatás? Legyen szó bármelyik esetről, hozzánk bizalommal fordulhat.

Nincs más dolga, mint az Ajánlatkérés menüpontban megadni a szükséges adatokat, megosztani az elképzeléseit, speciális kéréseit (igényel-e tervezést, mi szerepeljen a névjegykártyán, stb.), és elküldeni részünkre a kitöltött űrlapot. Kollégáink a beérkezett információkat a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzák, és felveszik Önnel a kapcsolatot.

Hogyan juthat hozzá a névjegykártyákhoz?

A kinyomtatott névjegykártyákat Budapesten található üzletünkben veheti kézhez. Ha úgy kedvezőbb, házhoz szállítást is kérhet, ami 20.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén ingyenes. Az ország teljes területét lefedően kézbesítünk.

Ha további kérdései vannak a névjegykártya készítésre vonatkozóan, akkor forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Digi-Print Nyomda Budapest
Névjegykártya árak, teljesítési határidők