Névjegykártya tervezés

Pontosan tudjuk, hogy milyen nehézségekkel jár egy önazonos/cégazonos névjegykártya megtervezése. Azonban akadnak olyan kulcsfontosságú információk, melyek tudatában gyorsan és könnyedén papírra vethetjük az ötleteinket. Lejjebb görgetve Ön is pontosabb képet kaphat ezekről.

Nem kell elsietni

Ügyfeleink körében gyakran előfordul, hogy hamar túl akarnak esni a névjegykártya tervezés legfontosabb szakaszain, az elképzelések megbeszélésén, illetve az elérni kívánt célok letisztázásán. Holott ezek a teljes folyamat sarkalatos pontjai, melyeket sem kihagyni, sem elbagatellizálni nem érdemes. Jegyzeteljünk le mindent, ami eszünkbe jut, amit mindenképpen szeretnénk szerepeltetni a kártyán, és egyeztessük óráinkat a kivitelező céggel! Az is könnyen előfordulhat, hogy olyan ötletekkel szolgálnak majd, amik nekünk eszünkbe sem jutottak. Így akár új névjegykártyánk minőségén és kinézetén is javíthatunk.

Aprólékosságból ötös

Vázlatos tervvel a kezünkben még nem dőlhetünk elégedetten hátra, ugyanis a legapróbb részletek kitalálása még csak ezután következik. Gondolunk itt a betűtípusok, a színek és a formák meghatározására, a névjegykártya anyagára és a méretére, stb. Ez egy olyan szakasz a névjegykártya tervezésben, ahol érdemes szakember segítségét kérni, ha egyedül nem boldogulunk. Egy hozzáértő nemcsak a mai trendekkel ismertethet meg minket, hanem azt is elmondhatja nekünk, hogy a személyünkhöz vagy a cégünkhöz mérten milyen javaslatai vannak.

Pénz beszél, kutya ugat?

Tagadhatatlan, hogy a névjegykártya tervezés során annak költségeit is figyelembe kell vennünk. Nem állítjuk azt, hogy a legolcsóbb megoldás a legjobb, vagy a legdrágább, mert mindenki maga dönti el, hogy melyik opció felel meg az igényeinek és a pénztárcájának. Ha mindenképpen meg kellene fogalmaznunk, hogy szerintük mégis mi lehet az ideális, akkor azt mondanánk, amit a legtöbben: a járható út az arany közép.

Tudja meg Ön is, hogy milyen névjegykártya árakkal dolgozunk!

Plusz javaslat a névjegykártya tervezéshez

Azon túl, hogy mindenki egyediségre törekszik a névjegykártya tervezés során, és persze arra, hogy kedvező ár-érték arányú megoldást találjon, a minőségre is érdemes hangsúlyt fektetni. Az emberek amellett, hogy szeretik az informatív, mutatós névjegyeket, fontosnak tartják annak milyenségét is. Bizonyított tény, hogy nagyobb szimpátiát kelt egy gondosan megtervezett, valóban egyedi kártya, mint egy a tucattermékekkel hasonlatos modell.

Ön is éppen névjegykártya tervezés előtt áll? Forduljon hozzánk bizalommal, ha a segítségére lehetünk! Cégünk nemcsak a névjegykártyák kivitelezését vállalja, hanem a szükséges grafikai anyagok elkészítését is. Utóbbi abban az esetben költségmentes, ha a printelést is ránk bízza. Ellenkező esetben a tervezést csak plusz költségért cserébe vállaljuk.

Kérjen árajánlatot!

Digi-Print Nyomda Budapest
Névjegykártya készítés rövid határidővel